Returnarea Produselor este posibila in Termen de 30 zile calendaristice ,de la ridicarea coletului. Schimbul si returul se fac in intervalul 09:00-18:00, de Luni pana Vineri.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta returul daca produsul prezinta semne de purtare, daca a fost folosit sau nu se mai afla in starea sa initiala.Toate produsele trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost primite, cu ambalajele de protectie.


Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de catre dumneavoastra.

In cazul in care marimea este aleasa gresit,de asemenea veti suporta cheltuielile de retur sau de schimb.Taxa de transport pentru schimb este suportata de catre dumneavoastra,aceasta fiind de 17 lei.Coletul va fi trimis numai prin CURIER (indiferent de firma de curierat).

NU ACCEPTAM COLETE TRIMISE PRIN POSTA ROMANA!

COLETELE TRIMISE RETUR CU RAMBURS VOR FI AUTOMAT REFUZATE.

NU veti suporta cheltuielile de returnare in cazul in care:

-Primiti in colet alt produs fata de cel comandat.

-Ati constatat ca produsul primit are defecte de fabricatie.

Dupa ce vom receptiona coletul primit retur ,va vom restitui valoarea produsului sau a produselor prin Transfer Bancar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice.

Pentru transfer bancar veti completa IBAN-ul cu numele complet al titularului pe un biletel sau pe verso facturii pe care ati primit-o cu coletul.